Slaapzakken

Slaapzakken voor alle seizoenen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Lowland Companion Summer Slaapzak

28 jul. 2020
“Lowland Companion Summer slaapzak aangeschaft voor een kampeer vakantie in de Vogezen. Prima weer overdag, maar ‘s avonds koelt het aardig af. Vanwege de goede reviews over deze slaapzak de investering gedaan. Paar dagen in gebruik en het blijkt een super aankoop. Zeer comfortabel en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien Nederlands fabrikaat. Gekozen voor Frank.nl, vanwege de goede reviews en snelle levertijd (vlak voor vertrek naar de Vogezen besteld). Scherpe prijs, perfect op tijd (1 dag), keurig verpakt en via e-mail prima op de hoogte gehouden over de status. Zeer tevreden dus!”
Lowland Companion Summer Slaapzak

Highlander Serenity 350E dekenmodel

2 mei 2020
“Degelijke slaapzak die het perfect doet bij koudere temperaturen. Ik zou hem persoonlijk wel maar gebruiken tot minimum 5°C. Temperaturen lager zorgen voor een lichte koudere ervaring s'nachts. Ik heb hem een aantal nachten getest rond het vriespunt, maar dan wordt je midden in de nacht wel wakker met een koude rillingen. Als je echt rond het vriespunt of daaronder wil gaan, dan raad ik aan een warmere slaapzak aan te schaffen. Voor de rest is deze slaapzak heel goed, heeft ritsen die niet snel opengaan wanneer je beweegt in de slaapzak, en heeft wat extra beenruimte als je niet houd van mummie slaapzakken.”
Highlander Serenity 350E dekenmodel

Highlander Sleephuggersz slaapzak

31 mrt. 2020
“Lekkere ruime slaapzak voor draaikonten net als ik. Of graag 1 been optrekken waardoor je wat extra breedte nodig hebt. Ook lang genoeg voor mijn 1.95mtr. De gaten voor de armen vind ik totaal overbodig en hadden er niet in hoeven zitten van mij.. Maar goed, ik had niet veel keuze ivm de breedte van 100cm. Nog niet getest buiten maar lijkt me prima voor de zomer.”
Highlander Sleephuggersz slaapzak