Slaapzakken

Slaapzakken voor alle seizoenen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Lowland Companion CC I/II Slaapzak

28 jun. 2021
“Echt een aanrader. De slaapzak is heerlijk warm maar toch ook luchtig. Ook in warmere nachten goed te doen. De stof voelt heerlijk zacht aan.”
Lowland Companion CC I/II Slaapzak

Lowland Companion Summer Slaapzak

28 jul. 2020
“Lowland Companion Summer slaapzak aangeschaft voor een kampeer vakantie in de Vogezen. Prima weer overdag, maar ‘s avonds koelt het aardig af. Vanwege de goede reviews over deze slaapzak de investering gedaan. Paar dagen in gebruik en het blijkt een super aankoop. Zeer comfortabel en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien Nederlands fabrikaat. Gekozen voor Frank.nl, vanwege de goede reviews en snelle levertijd (vlak voor vertrek naar de Vogezen besteld). Scherpe prijs, perfect op tijd (1 dag), keurig verpakt en via e-mail prima op de hoogte gehouden over de status. Zeer tevreden dus!”
Lowland Companion Summer Slaapzak

Tenson - Slaapzak - Stocksund LW - 210x80 cm - Katoen - Blauw

28 jan. 2020
“Met z'n compressie foedraal is dit een super fijne lichtgewicht slaapzak met zowel buiten als binnen katoen, dus heerlijk zacht en ademend. Hij is met 10 graden comfort temperatuur niet zo warm. We zijn er in de zomer in Noorwegen mee de bergen in getrokken maar dan heb je hierbij in je tentje nog wel wat extra thermo's nodig om het warm te krijgen. We hebben er twee zodat we ze als we samen trekken aan elkaar kunnen ritsen. De winddichting bij de rits is fijn, hierdoor voel je de koude rits niet en wordt het (kleine) gat dat altijd tussen de ritsen ontstaat bij het aan elkaar ritsen gedicht.”
Tenson - Slaapzak - Stocksund LW - 210x80 cm - Katoen - Blauw